Folyamatok korszerűsítése és automatizálása Montenegróban

2010. 11. 01.

Montenegróban 2010 augusztusában nyerte el stratégiai partnerünk a Magyar Telekom leányvállalata, a Crnogorski Telekom által kiírt pályázatot a vállalat munkafolyamatainak korszerűsítésére és automatizálására. A projektben hangsúlyt kap a térképi integráció, valamint az Android alapú natív kliens.

Montenegróban 2010 augusztusában nyerte el stratégiai partnerünk a Magyar Telekom leányvállalata, a Crnogorski Telekom által kiírt pályázatot a vállalat munkafolyamatainak korszerűsítésére és automatizálására.

A feladatot az Eventus nevű termék látja majd el – ezt a szoftvercsomagot a Deutsche Telekom tizenegy leányvállalata közül négy helyen használják.

A montenegrói leányvállalatnál az új rendszertől azt várják, hogy hatékonyan és egységesen legyen képes kiszolgálni a technikai osztály mindennapi munkáját anélkül, hogy szigetszerű alkalmazásokkal, és az ezek használatával járó jelentős többletadminisztrációval terhelnék a vezetőket.

Olyan rendszer kerül tehát bevezetésre, amely képes lefedni a teljes munkaerőforrás-kezelés problémáját, vezetékes és vezeték nélküli termékek kezelését egyaránt. Lényeges szempont a mérhetőség, amellyel hatékonyabbá válhat a munkavégzés, valamint a kézi vezérlésű és tapasztalatokon alapuló folyamatok automatizálása.

Az Eventus bevezetésével a feladatok végrehajtására szánt idő a jelenlegihez képest szignifikáns mértékben csökken, ezáltal a Crnogorski Telekom jelentős költségmegtakarítást fog elérni, a vállalat pénzügyi mutatói javulnak, kevesebb lesz a túlóraigény a centralizált folyamatoknak köszönhetően, és az ügyfelek is elégedettebbek lesznek a vállalat szolgáltatásaival.