A Fornax ICT sikereinek köszönhetően nemrég új irodába költözött

2014. 06. 16.

Cégünk folyamatos fejlődésének köszönhetően kinőtte Gizella úti irodáját, így nemrég egy nagyobb, tágas és korszerű irodába költözött a Hungária körúti M3 Business Centerbe.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk sikereinek köszönhetően folyamatosan fejlődik így a munkánkat új, a növekedésünk által igényelt nagyobb helyen folytatjuk a Hungária körúti irodakomplexum B épületében lévő tágas és korszerű irodában.

A korábbi telephelyünkhöz hasonlóan a parkolás természetesen itt is megoldott, gépkocsival érkező vendégeink autóikkal az épület alatt található felszíni parkolóban tudnak megállni.

„Az új irodánk kiválasztásánál fontos szerepet játszott a jó ár-érték arány, a rugalmas kialakításhoz való hozzáállás és a forgalmas, de ugyanakkor nyugodt munkakörnyezet jó megközelíthetőséggel. Elvünk, hogy a cég teljesítményét a szervezet keretein belül dolgozó emberek teljesítménye határozza meg. Erre a Fornax ICT-nél kiemelt figyelmet fordítunk, ezért is volt számunkra fontos, hogy olyan irodahelyszínt tudjunk kollégáink számára biztosítani, amely élhető, csendes atmoszférájával elősegíti a minél magasabb színvonalú munkavégzést. A fentiek alapján esett választásunk az M3 Business Centerre.”- mondta el Nagy Zoltán a Fornax ICT Kft. ügyvezető igazgatója.

Társaságunk telephelye és értesítési címe tehát a korábbi 1143 Budapest, Gizella út 42-44. címről 2014. június 16. napjától az alábbi címre változott:

Fornax ICT Infokommunikációs Megoldások Kft.

M3 Business Center

1146 Budapest, Hungária krt. 179-187.

B épület, 5.emelet

További elérhetőségeinkről és a megközelíthetőségről részletesebben a linkre kattintva tájékozódhat.

Reméljük, hogy ez a változás nemcsak cégünk még hatékonyabb működését eredményezi, de ügyfeleink elégedettségét is szolgálja majd.