Hírek

 • Támogatjuk a Technológia a Társadalomért Alapítványt

  Támogatjuk a Technológia a Társadalomért Alapítványt

  A Fornax elkötelezetten támogatja a jövő informatikus nemzedékét, hisszük, hogy a tehetségek felkarolásával a hazai IT iparág fejleszthető. Ezúttal a Technológia a Társadalomért (TAT) Alapítványt támogatjuk, mely információ –és kommunikáció technológia (IKT) fejlesztési célok érdekében harmonizálja és képviseli az iparági, a civil, az oktatási és kormányzati szereplők szükségleteit, igényeit.

  Tovább
 • Cross Network Intelligence – Fornax együttműködés

  Cross Network Intelligence – Fornax együttműködés

  Mindig nyitottak vagyunk új megkeresésekre, együttműködési lehetőségekre. Most különösen büszkék vagyunk arra, hogy bejelenthetjük a CNI és a Fornax együttműködését, mely folyamatos tárgyalások és megbeszélések eredményeként jött létre, egy régi ismeretségre épülve. Célunk, hogy partnerként egymást erősítve, gyümölcsöző értékesítési együttműködést alakítsunk ki.

  Tovább
 • A Fornax futócsapata a 24. K&H Mozdulj! maraton –és félmaraton váltóversenyen

  A Fornax futócsapata a 24. K&H Mozdulj! maraton –és félmaraton váltóversenyen

  A Fornaxnál szeretünk sportolni, főleg futni, így ha alkalom adódik rá, futócsapatunk szívesen vesz részt nagyobb megmérettetéseken. A K&H Mozdulj! maraton –és félmaraton közkedvelt futóverseny, a cégek, családok, baráti társaságok körében. Az idei évben már nemcsak 6 fős, hanem 2, 3, 4 és 5 fős váltóban is teljesíthető volt a verseny.

  Tovább