Eventus Android kliens továbbfejlesztés: fénykép csatolás mobilkészülékről jegyhez

2011. 10. 24.

Elkészült a mobil munkavégzést támogató legújabb Eventus funkció, mellyel mostantól az okostelefonos Eventus kliensen megnyitott jegyekhez néhány kattintással csatolhatjuk a helyszínen készített fotókat.

Mindannyian ismerjük a mondást: egy kép többet mond ezer szónál.

Ez különösen igaz a terepi munkavégzés során tapasztalt körülmények dokumentálására, amely számos esetben nélkülözhetetlen a helyszínen észleltek pontos rögzítése, a helyzetek utólagos kiértékelése, vagy a munkavégzés megtörténtének adminisztrációja, vagy akár a későbbi bizonyítás szempontjából. Ezt felismerve fejlesztettük ki az Eventus rendszer Androidos kliensének legújabb funkcióját, amely lehetőséget teremt a munkaerőforrás menedzsment rendszer mobil kliensét használó ügyfeleink számára, hogy a külső helyszínen dolgozó munkatársak a mobil kliensen keresztül tudjanak a jegyhez fényképet rögzíteni.

Az okostelefon képernyőjén megjelenített jegyhez mostantól néhány kattintással hozzáfűzhető a telefonba integrált kamera segítségével készített fotó. Ezen művelet az alkalmazás elhagyása nélkül elvégezhető, hiszen az új funkció oly módon került kialakításra, hogy a jegy felületére kihelyezett gomb érintésével az okostelefon beépített kamerája automatikusan működésbe lépjen, így biztosítva a gyors és hatékony munkavégzést.

A csatolt fotók a jegyen rögzített minden egyéb információhoz hasonlóan, a szerverrel történő valós idejű szinkronizációnak köszönhetően akár azonnal, akár később bármikor megtekinthetőek mind a központban, mind az egyéb külső helyszínen dolgozó kollégák számára.