„Expo Milano” – Fornax fejlesztésű app a Milánói Expo magyar pavilonjának

2015. 07. 23.

Térképpel, cikkekkel és programajánlókkal segít eligazodni a látogatókat a Fornax fejlesztésű „Expo2015” applikáció az idei Világkiállításon Milánóban.

Az egészség, a környezet és a fenntartható fejlődés a fő témája az idei Világkiállításnak, melyet Olaszország 2015. május 1. és október 31. között rendez meg „Táplálni a világot, energiát adni az életnek” mottóval. A Milánói Világkiállítás az élelmezés komplex és univerzális témakörét környezeti, kulturális, orvosi, technológiai, tudományos és gazdasági szempontból közelíti meg.

Mivel hazánk az összes meghirdetett tárgykörben számos kiemelkedő eredményt képes felmutatni, legyen szó akár természeti, akár technikai vívmányról, ezért Magyarország egy saját önálló pavilonnal és számos érdekfeszítő programlehetőséggel képviselteti magát a kiállításon. A magyar pavilon a sok hasznos információ és színes program mellett egy a Fornax által fejlesztett applikációval, a „Expo2015”-tel is segíti az odalátogatókat az eligazodásban.

Az Android és iOS telefonokon is futó „Expo2015” angol nyelven áll rendelkezésre minden olyan felhasználó számára, aki többet szeretne megtudni a magyar kiállítás részleteiről. Az ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül cikkeket olvashatunk és részletesen tájékozódhatunk a magyar pavilon expohoz kapcsolódó programjairól, sőt az applikáció segítségével a kiválasztott program beilleszthető saját naptárunkba is.

Az applikáció térképfunkcióval is rendelkezik, amely a Világkiállítás összes pavilonját feltűnteti, sőt bármelyik kiállítóhoz útvonaltervezés is indítható. A „Expo2015” alkalmazás a közösségi médiákhoz is kapcsolódik, így a Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube, Instagram és Foursquare oldalakon is sok érdekes információt lehet találni a témában, illetve számtalan lehetőség van arra, hogy a látogató is megoszthassa saját véleményét vagy akár személyes élményét másokkal.

Az Expo2015 app google play linkje itt található: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.expomilano2015

Az alkalmazás iOS változata pedig a következő helyen érhető el:

https://appsto.re/hu/NFwJ8.i