Korszerű megoldások a logisztikai szektorban

2011. 07. 15.

Rendszer- és alkalmazásintegrációs profilunkat költséghatékony, a középeurópai piacokon, valamint a KKV szektor cégei számára is elérhető árfekvésű termékkel bővítettük, a német Lobster termékével. A Fornax ICT a Lobster kizárólagos magyarországi és regionális forgalmazója és partnere.

A magyar logisztikai szektor szereplői, fuvarozó, szállítmányoztatók, gyártók, szolgáltató központok, stb. általában is, de a válság hatására különösképpen éles versenyhelyzetben kénytelenek működni.

A körülmények rugalmasságot, folyamatos alkalmazkodást kívánnak. Ehhez elengedhetetlenek a döntéshozók, tulajdonosok, megrendelők számára a megbízható és friss információk. Tapasztalataink szerint a legtöbb piaci résztvevő használ valamilyen informatikai támogatást a különböző tevékenységeihez, folyamataihoz.

A termék kifejezetten alkalmas a logisztikai szektor vonatkozó problémáinak megoldására, kifejezetten a magyar piac számára is tolerálható árakon és konstrukciókban.

Amennyiben Ön költséghatékony megoldást keres adatok eljuttatására, konverziójára rendszerek között, forduljon hozzánk bizalommal – tapasztalataink alapján hisszük, hogy tudunk Önnek segíteni!