Csapatépítő hétvége

2011. 09. 16.

Változatos programokkal teli csapatépítő hétvégét töltöttünk el Mátraházán a Hotel Residence Ózon**** által nyújtott szolgáltatások keretein belül.

 

Elrugaszkodva a korábbi évek hagyományaitól, a 2011-es év csapatépítő hétvége helyszínének a Mátrát céloztuk meg. Választásunk a Hotel Residence Ózon****-ra esett, ami a Kékes lábánál Mátraházán, varázslatos hegyvidéki környezetben, kitűnő outdoor tereppel és egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el.

A 2011-es év csapatépítő hétvégéje erőteljesen összekovácsolta a Fornax ICT csapatát. Különösen nagy hangsúlyt fektettünk azon programok megvalósítására, amik amellett, hogy az újonnan csatlakozott kollégák beilleszkedését támogatta, egyben elősegítette a testi-lelki felüdülést is. Az egészséges életmódot támogató, izgalmas, vidám hangulatú csapatépítő programok között szerepelt pl.: játékos erdei és kreativitást igénylő feladatok, túrázás, Riksa építés, ehhez kapcsolódó csapatversenyek, pihenés a Hotel wellness világában, és természetesen nem maradhattak el az esti bulik sem.