Csapatépítő hétvége 2012

2012. 09. 21.

Az őszi csapatépítő hétvége idén sem maradhatott el. Felkészült csapatépítő trénerek segítségével izgalmas programokkal teli hétvégét töltöttünk el Kóspallag – Nagyírtáspusztán a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben.

Ismét elérkezett az alkalom, amikor hátrahagytuk az irodát és közös kihívások elé állítottuk a csapatot. A 2012-es év csapatépítő hétvége helyszínének a város zajától távol eső Börzsönyt céloztuk meg. Választásunk idén a Szent Orbán Erdei Wellness Hotel**** -ra esett, ami a Duna-Ipoly Nemzeti Park közepén fekvő Nagyírtáspusztán helyezkedik el.

A trénerek által összeállított izgalmas és a szoros együttműködést célzó csapatépítő feladatok, valamint a kötetlenebb jellegű esti programok hozzájárultak az összetartás erősítéséhez, segítették az új kollégák beilleszkedését, valamint kikapcsolódást jelentettek az egész csapat számára.

A csapatépítő programok során részt vehettünk erdei gyakorlatokban, túráztunk a Börzsöny hegységben, különböző tréning feladatokat oldottunk meg a Hotel parkjában, valamint pihentünk a Hotel wellness világában, és természetesen az esti szórakozás sem maradt el.