Redinner: egy pénztárca- és környezetbarát mobilalkalmazás

2016. 02. 19.

A Fornax egyik új fejlesztése a redinner mobilalkalmazás, amely újfajta kapcsolatot teremt az éttermek és vendégeik között, emellett pénztárca- és környezetbarát megoldás.

Manapság az éttermek, büfék mind szélesebb körben kínálnak napi menüt, illetve készételeket. Gyakran előfordul, hogy néhány adag az étterem zárásáig sem talál gazdára, ezért kárba vész. Amennyiben az étterem hajlandó ezeket jelentős árengedménnyel eladni, akkor az ajánlatát közzé teheti a redinner alkalmazáson keresztül, amely értesítést küld a regisztrált vendégeknek, akik eldönthetik, hogy rendelnek-e a zárásig átvehető ételekből. Így mindenki jól jár: az étterem minden adagot értékesíthet, míg a vendég jelentős kedvezménnyel juthat friss, finom ételekhez.

A jelenlegi pilot változat továbbfejlesztése elsősorban a mobilfizetés lehetőségét és a GPS alapú értesítést célozza majd, az Android mellett az iOS és Windows Mobile platformokon is. A pilot verzión keresztül a budapesti Infoparkban működő PQS étterem kedvezményes kínálata érhető el munkanapokon 13:30-tól.

Az ötlet egy magyar startup vállalkozásé, a fejlesztés és a pilot üzemeltetés a Fornax nevéhez fűződik.

We ❤ reDinner

További részletek: https://www.facebook.com/redinner