Hírek

 • Avaya integrációval segíti az Eventus BPM az NMHH munkáját

  Avaya integrációval segíti az Eventus BPM az NMHH munkáját

  Új funkcióval egészült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál bevezetett Tájékoztatási Ügykövető Alkalmazás rendszer. Az Avaya integrációnak köszönhetően a hanghívások adatai és azok tartalma közvetlenül egy hatósági ügyhöz csatolhatók az Eventus alapú rendszeren belül.

  Tovább
 • Nyárköszöntő csapatépítő ebéd

  Nyárköszöntő csapatépítő ebéd

  A járványhelyzet kedvező alakulását és egyre növekvő oltottságunkat kihasználva júniusban megtartottuk idei első közös csapatépítő ebédünket, ahol a cégcsoport székhelyén, a Táltos utcai irodában dolgozó kollégák közül végre mindannyian találkozhattunk egymással újra.

  Tovább
 • Szolgálatvezénylő modullal bővül az Eventus termékcsalád

  Szolgálatvezénylő modullal bővül az Eventus termékcsalád

  A Fornax Eventus termékcsalád új tagjával könnyedén automatizálható a szolgálatszervezés és -vezénylés. A HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. a légi forgalom biztonságos irányításához szükséges létszámbiztosítás támogatásához az új megoldást választotta.

  Tovább
 • Új NMHH Tájékoztatási Ügykövető Alkalmazás a Fornax Eventus megoldásával

  Új NMHH Tájékoztatási Ügykövető Alkalmazás a Fornax Eventus megoldásával

  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Osztálya a meglévő Tájékoztatási Ügykövető Alkalmazás rendszerét (TÜA) 2020 februárjában egy hatékony, Eventus alapú platformmal váltotta ki. Az új megoldásnak köszönhetően a felhasználók mostantól egyszerűbben és gyorsabban tudják elvégezni feladataikat.

  Tovább