Megoldások

Egy adott cégméret fölött kikerülhetetlenül megjelennek bizonyos komplex informatikai és üzleti problémák, mint például a panaszkezelés, HR folyamatok, munkaerő-irányítás, szerződések átadás-átvételi folyamatai, szolgáltatás-létesítés folyamata, műszaki hibakeresési és hibajavítási folyamatok problémái. Ezeknek a feladatoknak a hatékony megoldásán sokszor akár egy vállalkozás léte múlhat.
Megbízásaink során cégünk a fenti kihívások mindegyikével találkozott már és minden esetben sikerrel bizonyította rátermettségét azáltal, hogy minden egyes megrendelőnek az adott igényeknek megfelelő informatikai megoldást adott át. Partnereink döntő többsége a logisztikai és a telekommunikációs szektorban tevékenykedik, de egyre jelentősebb szerephez jutnak a közlekedési vállalatoknál és a készenléti szerveknél megvalósított projektjeink is.
Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik legnagyobb logisztikai cégének több mint ezer, a világon szétszórtan jelen lévő ügyfelét integráltuk megbízónk központi informatikai rendszeréhez, lefedve a cég ügyfeleinek megbízási folyamatait az igény feladásától a szállítás különböző fázisain keresztül a vám- és raktárkezelésen át a számlázásig.

Cégünk az alábbi területeken szállít megoldásokat:

  • általános piaci területeken
  • speciális területeken
  • kiemelt szakterületeken

Eventus – a Fornax hazai és nemzetközi díjat nyert megoldása

Az EVENTUS, a FORNAX cégcsoport saját fejlesztésű munkafolyamat- és munkaerő-kezelő szoftverrendszerét számos európai országban alkalmazzák és több hazai, illetve nemzetközi díjat is elnyert már.

eventus_logo

Általános piaci területek

Tovább

Speciális területek

Tovább

Kiemelt szakterületek

Tovább