Fornax ICT – Hellmann Worldwide Logistics együttműködés bővülése

2010. 05. 01.

Cégünk jelentős TIBCO kompetenciájának köszönhetően 2008 nyara óta a világ egyik meghatározó logisztikai vállalatát, a Hellmann Worldwide Logisticsis céget is ügyfelei között tudhatja. A közös sikerek hatására az együttműködés bővült.

Cégünk jelentős TIBCO kompetenciájának köszönhetően immár a világ egyik meghatározó logisztikai vállalatát, a Hellmann Worldwide Logistics céget is ügyfelei között tudhatja.

A csaknem 150 országban jelen lévő Hellmann Worldwide Logistics információcsere és az IT infrastruktúra szabványosításába, konszolidálásába kezdett, hogy könnyebben karbantartható, bővíthető és homogén rendszert kapjon. A jelenleg futó projektünk célja az ügyfelünk által használt különböző alkalmazások egy közös platformra helyezése. A megvalósítás TIBCO Active Matrix alkalmazással történik, mellyel biztosítható a kialakítandó platform rugalmassága illetve a folyamatos ügymenet a megvalósítás során. A projekt eredményeként az egyes rendszerekből érkező üzenetek egy köztes alkalmazáson konvertálásra kerülnek, a visszaérkező üzenet viszont az egyes felhasználók által ismert és megszokott formátumú lesz.  A Fornax ICT ezen köztes megoldást valósítja meg. A megoldás előnyei:

  • üzletileg mérhető eredmény;
  • információhiány kiküszöbölése;
  • hatékony ügyfél-bekapcsolás.

Ügyfelünk elégedettsége eredményeként a 2008 nyara óta tartó együttműködés 2010 májusában újabb megállapodással bővült.