Hellmann együttműködés 2012

2011. 12. 31.

Cégünk jelentős TIBCO kompetenciájának köszönhetően 2008 nyara óta a világ egyik meghatározó logisztikai vállalatát, a Hellmann Worldwide Logisticsis céget is ügyfelei között tudhatja. A közös sikerek hatására az együttműködés 2012-ben is folytatódik.

Cégünk jelentős TIBCO kompetenciájának köszönhetően immár 3,5 éve a világ egyik legnagyobb logisztikai vállalatát, a Hellmann Worldwide Logistics céget is ügyfelei között tudhatja.

A csaknem 150 országban jelen lévő Hellmann Worldwide Logistics a cégen belüli, valamint partnereivel történő információcsere és az IT infrastruktúra szabványosításába, konszolidálásába kezdett EDI alapokon. A projekt célja, hogy könnyen karbantartható, bővíthető és homogén rendszer, valamint átlátható, gyors adatcsere álljon rendelkezésre a logisztikai folyamatok felgyorsítása, és hatékonyságának növelése érdekében.

A jelenleg futó projektünk célja az ügyfelünk által használt különböző alkalmazások kommunikációjának egy közös platformra helyezése. A megvalósítás TIBCO Active Matrix alkalmazással történik, mellyel biztosítható a kialakítandó platform rugalmassága, illetve a folyamatos ügymenet a megvalósítás során. A projekt eredményeként az egyes rendszerekből érkező üzenetek egy köztes alkalmazáson konvertálásra kerülnek, a visszaérkező üzenet viszont az egyes felhasználók által ismert és megszokott formátumú lesz.  A Fornax ICT ezen köztes megoldást valósítja meg.

A megoldás előnyei:

–          üzletileg mérhető eredmény;

–          információhiány kiküszöbölése;

–          hatékony ügyfél-bekapcsolás

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfelünk elégedettsége eredményeként a 2008 nyara óta tartó együttműködés 2012-ben is tovább zajlik.