Vezetői információs felület (Dashboard) az Eventus adatainak felhasználásával

2011. 04. 26.

Az Eventus Munkafolyamat és Munkaerőforrás irányítási rendszerhez kialakított webes dashboard felület az adatok grafikus megjelenítésével segíti a felsővezetők döntéseit.

Napjainkban a sikeres vállalatirányítás elengedhetetlen részét képező gyors döntéshozatal támogatása alapvető elvárás. Az ehhez szükséges naprakész, megbízható információk rendelkezésre állása könnyen áttekinthető formában kulcsfontosságú a felsővezetés számára.  Ehhez olyan rendszerekre van szükség, melyek adatai (legyen szó hisztorikus vagy a pillanatnyi állapotot tükröző adatokról) lehetőleg bárhol és bármikor könnyen elérhetőek, struktúrájuk és tartalmuk pedig személyre szabható.

Erre kínál megoldást az Eventus rendszer webes vezetői információs felületének legújabb verziója, amely korszerű, vizuális elemekkel biztosítja a munkafolyamat kezelő rendszer, illetve az abban támogatott üzleti folyamatok pillanatnyi állapotának monitorozását. Az adatok megjelenítése áttekinthető és látványos grafikus felületen történik, melynek kezelése kényelmes és egyszerű. A dashboard-on mindig az adott vezető számára releváns adatok kerülnek megjelenítésre, egyéni preferenciák szerint testreszabható grafikonok, táblázatok és diagramok formájában.

Élő adatkapcsolatának köszönhetően az Eventus Dashboard felülete összefoglaló képet ad a vezetők számára beosztottaik felelősségébe tartozó folyamatok aktuális és múltbeli állapotáról, így segítve a szükséges beavatkozási pontok felismerését és a döntések azonnali meghozatalát.