Projektmenedzsment tudásbázis aktualizálása

2011. 06. 22.

A Fornax ICT nagy hangsúlyt fektet belső projektmenedzsment tudásbázisának folyamatos élőn tartására. Tudjuk, hogy piaci megítélésünk és sikerünk munkatársaink felkészültségén múlik.

Cégünk nagy figyelmet fordít arra, hogy ügyfeleink megbízásait kiemelkedő szakmai színvonalon és nagy hatékonysággal valósítsa meg. Így a folyamatos képzések a mindennapunk részei. A különböző műszaki tanfolyamok mellett figyelmet fordítunk a projekt menedzsment csapat elméleti tudásának folyamatos fejlesztésére, ismereteik bővítésére.

2011-ben a teljes projektmenedzsment csapatunk egy frissítő képzésen vett részt, ahol a PMI (Project Management Institute) legaktuálisabb PMP (Project Management Professional) ismereteit sajátítottuk el. Célul tűztük ki, hogy a csapat tagjai a legfrissebb módszertani verzió szerinti vizsgákat megszerezzék.

A PMI a világban a projektmenedzsment élenjáró intézménye, az általa fejlesztett és folyamatosan bővülő, fejlődő módszertant a világ minden táján ismerik és alkalmazzák. A módszertan összefoglaló műve a Guide to the Project Management Body of Knowledge (Guide to PMBOK). A PMI jelenleg több mint 120 000 taggal rendelkezik a világ több, mint 125 országában és több, projektvezetésben jártas világcéggel alakított ki szoros kapcsolatot. A szervezet nagy hangsúlyt helyez a módszertan folyamatos fejlesztésére, bővítésére és terjesztésére: az általuk kiadott könyvek, folyóiratok, kiadványok, valamint a konferenciák és tréningek segítségével a projektvezetési ismeretek könnyen elsajátíthatók és folyamatosan bővíthetők.