iHoliday alkalmazás bevezetése a Fornax ICT-ben

2011. 07. 01.

Cégünk sikeresen vezette be a szabadságok igénylésére, engedélyezésére, riportolására az Eventus® alapokra fejlesztett alkalmazást, az iHoliday

Mint minden cég, a Fornax ICT is szembesült működése során a szabadságok adminisztrációja körüli problémákkal. A folyamatos fejlődés, dinamikus létszámnövekedés, a munkavégzések földrajzi elosztottsága egyre nehezebbé, követhetetlenné tette az addig megszokott papír, illetve központi excel, valamint a projekteken más formákban és módokon szükséges szabadságkezelést.

A problémákat kiküszöbölendő cégünk Eventus® alapokon kifejlesztette az iHoliday alkalmazást, ami a sikeres pilot, és végleges bevezetést követően további cégeknél kerül bevezetésre.

Az alkalmazás biztosítja, hogy a szabadságigénylések mindegyike rögzítve legyen központilag, a meghatározott jóváhagyások megtörténjenek, a helyettesítők tudjanak helyettesítési feladataikról. A rendszer a szabadságra vonatkozó információkat minden érintettnek eljuttatja, így a cég menedzsmentje, a projektmenedzserek, valamint a bérszámfejtés és HR is hozzáfér ugyanazokhoz az információkhoz.