Európa legjobbja 2012-ben az Eventus®

2012. 03. 20.

A 2012-es European Software Excellence Awards-on első helyen végzett az Eventus® munkafolyamat- és munkaerő-kezelő szoftver. A rangos elismerésre ezúton szeretnénk partnereink figyelmét is felhívni, bízva abban, hogy az új információ segíti a termékkel való megismerkedést.

Az üzleti informatika legkiválóbb szakemberei által alapított díjat az Eventus® rendszer a szoftvertermék mobil eszközökre kiterjesztett, a mobil munkaerő irányítást támogató megoldásával érdemelte ki. A kategória fődíjáért folyó versenyben 80 vezető európai fejlesztés közül jutott az Eventus® a döntő fordulóba, ahol komoly versenytársakat felülmúlva kapta meg az Európa legjobbjának járó elismerést. A díjat március 1-én Berlinben, az European ISV Convention 2012-n, a legnagyobb európai szoftverfejlesztők konferenciáján vehették át a közép-európai fejlesztők.

A European Software Excellence Awards 2012 nem az első elismerés, amelyet az Eventus munkafolyamat-, és munkaerő-kezelő rendszer kapott. A szoftvertermék a jelenleg is piacon lévő versenytársak körében az elsők között, 2003-ban elnyerte a WfMC „Global Excellence in Workflow” ezüst díját, 2008-ban az IT Business Leadership Award díjat, valamint 2011-ben az Eventust a 11 leginnovatívabb magyar fejlesztés közé választották.

Az újabb elismerés kapcsán elmondható, hogy az első, 2003-ban elnyert komoly nemzetközi elismerést követően az azóta eltelt köze 10 év folyamatos termékfejlesztéseinek, innovatív tevékenységének köszönhető – mintegy a helyes irányok elismeréseként is – a nemzetközi szakmai környezet pozitív visszaigazolása. Az utóbbi évek számos Eventus® fejlesztése, mint például a vonalkódolvasás, térképi integráció, mobilraktár, Android alapú natív Eventus kliens, MS Project Server integráció, valamint az ezekhez kapcsolódó innovatív megoldások, tudás-bővítés mind hozzájárultak az Eventus® újabb sikeréhez. Hangúlyozandó, hogy a siker az Eventus-t használó cégeké is, hiszen sok esetben az Eventus felhasználóinak igényei, valamint a velük történő szoros együttműködés inspirálja a folyamatos fejlesztéseket, innovációkat, amelyek által immár – a platform 2003 óta tartó elismertségén túl – a mobil munkaerő szervezés területén is egy nemzetközileg elismert, magas színvonalú megoldást kínál az Eventus.

www.eventus.eu