Csapatépítés

2012. 04. 05.

Ismételten megrendezésre került egy vacsorával és bowlinggal egybekötött csapatépítő összejövetel, melynek a Strike Bowling Klub adott helyszínt.

Küldetésünknek tekintjük az egészség megőrzését, a megelőzést, az egészséges életmód elősegítését, hogy a kollégák a lehető leghosszabb ideig, kiváló kondícióban tölthessétek mindennapjaikat. Ezért a csapatépítések megrendezésekor is arra törekszünk, hogy az egészség megőrzését támogató programok kerüljenek bele a ’program csomagba’. Ezért minden olyan tevékenységet, fizikai aktivitást támogatunk, amely során valamilyen mozgást végezhetünk.

Ebből kiindulva a csapatépítés helyszínének a Gold Szabadidő Központban található Strike Bowling Klubbot választottuk, ahol a magas színvonalú étkezésen túl, lehetőségünk nyílt egymás közti bowling versenyen részt venni. A nyertes csapatok értékes ajándékokban részesülhettek. A Klub barátságos, családias hangulata felerősítette a szervezet kultúrájára jellemző értékeket, ami nagyban segítette a cégen belüli összekovácsolódást.