Mikulás Ünnepség Fornax módra

2015. 12. 20.

Az idén másodszorra is Családbarát Díjjal jutalmazott Fornax-hoz most is ellátogatott a Mikulás, ahogy azt az elmúlt 25 évben szokásához híven tette.

A Fornax humánpolitikájának egyik alapköve a családbarát szemlélet. Ennek legjobb bizonyítéka, hogy a Fornax ICT a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által meghirdetett Családbarát Vállalat Pályázatán nemcsak 2014-ben, hanem 2015-ben is elnyerte a címet középvállalat kategóriában.

Ehhez méltóan a Fornax-os gyerekek családjukkal együtt a mostani Mikulás ünnepségre is szép számmal ellátogattak. A fehérszakállú idén is nagyon kíváncsi volt a gyerekekre, akik versekkel, mondókákkal érkeztek hozzá és a Krampuszlányokhoz. Néhány csemete meglepetéssel készült és rajzzal is megajándékozta a télapót, aki természetesen az előadásoktól függetlenül az összes fiatalt egészséges finomságokkal és játékokkal teli piros csomaggal ajándékozta meg.

Most a Mikulás és segédei nemcsak a meglepetéssel, finom falatokkal és a játszóház nyújtotta lehetőségekkel várta a családokat, ugyanis ebben az évben már arcfestő tündérkék is erősítették a csapatot – így idővel igazi Pókemberek, Batmanek, Kistigrisek és angyalkák ellepték a játszóházat.

A bulin részt vett a Fornax egyik legfiatalabb hölgy tagja Adri is, aki 6 hónaposan kiválóan érezte magát az ünnepségen, főleg amikor a Mikulás szakállát próbálta lehúzni.
Miután minden apróság megkapta ajándékát és a Mikulás is végre lepihenhetett kicsit, a két krampusz ekkor vette be a gyerekekkel együtt az ugrálóvár minden kis zegzugát. Ezalatt a szülőknek is adódott egy kis lehetősége végre egymással beszélgetni.

A Mikulás statisztikájából kiderült, hogy idén az összes Fornax junior kivétel nélkül nagyon jól viselkedett – persze most is akadt néhány kis rosszcsont, aki bátran vállalta egész éves huncutságát. Ők merészen a Mikulás szemébe nézve büszkén színt is vallottak – hogy bár néha rosszak voltak, de azért ők is megérdemlik a jutalmat. A Mikulást nem kellett sokáig győzködni.