Dokumentum menedzsment funkciók

2011. 11. 09.

Az SDA Stúdió Kft szakembereivel közösen létrehoztuk az Eventus Munkafolyamat és Munkaerőforrás irányítási rendszer és a Poszeidon Ügyviteli és Iktatási rendszer integrációját, mellyel lehetővé válik, hogy az Eventus által végzett munkafolyamat irányítás illetve a Poszeidon által végzett dokumentum menedzsment közös felületen legyen elérhető ügyfeleink számára.

Egyre nagyobb az érdeklődés a hazai közép- és nagyvállalatok körében az olyan megoldások iránt, melyek a munkafolyamat kezelést digitális dokumentumkezelési szolgáltatásokkal ötvözik.

Ezen üzleti igényre válaszul cégünk az SDA Stúdió Kft. szakembereivel közösen elkészítette az Eventus és Poszeidon rendszerek integrációját.

A Poszeidon egy integrált ügyviteli és iktatási keretrendszer, olyan teljes körű és kibővített tanúsítvánnyal rendelkező minősített szoftver, amely megfelel a Magyarországon hatályos jogszabályoknak és előírásoknak. A Poszeidon komplex dokumentum menedzsment rendszer, mely végigkíséri az iratokat a beérkezéstől vagy a keletkezéstől kezdve az irattárazáson és postázáson át a selejtezésig, legyenek azok elektronikus (e-mail, fax, fájlban tárolt) és/vagy papír alapú dokumentumok.

A rendszer támogatja az összes iratokkal kapcsolatos munkafolyamatot, ezzel lehetőséget biztosít a modern, papírmentes ügyiratkezelésre való áttérésre, és megvalósítja az ehhez szükséges elektronikus archiválást a jogszabályban előírt módon.

A Poszeidon rendszerrel való integrációnak köszönhetően az Eventus rendszer az eddig is elérhető professzionális munkafolyamat és munkaerőforrás irányítási funkciók megvalósításán túl a Poszeidon rendszerrel együtt implementálva hatékony megoldást nyújt az iratkezeléshez, iktatáshoz kapcsolódó valamennyi munkafolyamat támogatásában.

 

A Poszeidon rendszerről bővebben az alábbi oldalon tájékozódhatnak:

http://www.sdadms.hu/index.php/termekeink/poszeidon