2011: “A bővülések éve”

2011. 12. 31.

A 2011-es év üzleti sikerei lehetővé tették a folyamatos létszámbővítést a Fornax ICT csapatában. Ezt a dinamikus fejlődést kívánjuk folytatni a 2012-es évben is.

Partnereink igényei szükségessé teszik a cég létszámának folyamatos bővülését, ami bizonyítja nem mindennapi teljesítményünket. A 2011-es év ennek kitűnő bizonytéka, miképpen több mint 25%-al bővült a cég létszáma.

Cégünk sikerének alapja továbbra is a munkatársak kiemelkedő teljesítménye, ezért az újonnan csatlakozott kollégák szaktudását fokozandóan, nagy hangsúlyt kívánunk fektetni további képzésükre. A Fornax ICT csapatához tartozni nemcsak rangot jelent, de folyamatos kimagasló teljesítmény esetén, igazán jelentős karrierlehetőséget is.

A 2012-es évre nézve is további dinamikus fejlődést tervez a cég menedzsmentje. Az álláslehetőségeink megtalálhatóak a honlapunkon, illetve különböző hirdetési felületeken. Mindennek tükrében, ha felkeltette érdeklődésedet valamelyik kínált pozíció, és szeretnél Te is egy izgalmas, kihívásokkal teli pozíciót betölteni, egy dinamikusan fejlődő cégnél, küldd el az önéletrajzodat az alábbi e-mail címre: schmidt.dominika@fornax.hu

Nálunk garantáltan sikeres leszel, ha képes vagy önállóan, elhivatottan dolgozni, és bizonyítod szakmai rátermettségedet!